Loading...

One moment...we are preparing your seat!

We coachen u naar meer wellbeing op de werkvloer!

Verhoog het welzijn en de productiviteit van uzelf en uw medewerkers

Wetenschappelijk onderzoek (Lee et al. 2002, Nirino et al., 2021) naar ESG en duurzaamheid toont aan dat personeelsbehoud, motivatie, purpose & meaning, organisatiecultuur en bedrijfsreputatie de duurzaamheidspijlers zijn die de financiële prestaties van een bedrijf sterk beïnvloeden.

Lagere aanwervingskosten, minder personeelsverloop, hogere productiviteit en innovatie, hogere serviceniveaus en een sterkere bedrijfsreputatie zijn kenmerken van organisaties waar teams zich goed voelen. Een bedrijfsleider beschouwt het welzijn van zijn team daarom als een topprioriteit. Onderneem dus vandaag nog actie voor een betere toekomst voor je team en je bedrijf.

Seat 14B biedt ICF-gecertificeerde coaching, gebaseerd op expertise en ervaring op het gebied van loopbaanontwikkeling, talentmanagement, zingeving & doelgerichtheid, energie & timemanagement, enz.

To win in the marketplace you must first win in the workplace.

― Doug Conant

\

Analyse en optimalisatie van teamdynamiek: We brengen de heersende dynamieken binnen uw team in kaart en identificeren gebieden voor verbetering en cohesie, aan de hand van wetenschappelijk onderbouwd assessment (iEQ9 report). We faciliteren de optimalisatie van de bestaande dynamieken.

\

Preventie van stress en burn-out: We iImplementeren strategieën om stress te verminderen en burn-out te voorkomen, zodat uw teams en medewerkers gezond en gemotiveerd blijven.

\

Communicatieve vaardigheden 2.0: We coachen en trainen strategische communicatie vaardigheden over de verschillende generaties heen, ter bevordering van de diverse professionele relaties.

\

Leiderschapsontwikkeling: We schepren uw leiderschapsvaardigheden aan zodat u de inspirerende, strategische en ondersteunende leider wordt die uw team verdient.